Henning Holm

Daglig leder af Frederiksberg Lokal TV. Har ansvaret for den daglige drift af stationen og træffer beslutninger om stationen sammen med “Frederiksberg Lokal TV foreningen”.  Har kontakten til jobcenteret, kommunen, kulturstyrelsen og Kanalhovedstadens forening. Har samtaler med nye praktikanter og frivillige.

Henning Riis

Næsten 30 år som frivillig på Frederiksberg lokal TV station. Da han mødte op på Frederiksberg lokal TV, kom han straks i gang med flere udsendelser om kunst i Møstings Hus, Bakkehusmuseet, Brøndsalen ,Gallerier og private kunstnere. Senere Storm P Museet og meget andet kulturstof.

I 1996 afviklede Henning Riis video-marathon i kulturby 96 om en rejse til Afrika, samt en efterfølgende udstilling med vinderne fra Kulturby 96 i Brøndsalen.
Det blev til en masse kunst og kultur udsendelser i Brøndsalen. De sidste Cykelløb i Forum dækkede han også. Det nye Bella Center dækkede han med mange biler, Både, Mode-opvisninger og andet.
Ligesom det blev til flere hundrede vin-udsendelser og mad-udsendelser, blev der også lavet kommercielle udsendelser, hvor det største blev en vinrejse til Sydtyskland. Det blev også til en tur til Hamborg for at se på et skibsværk.

Det blev til mange musikprogrammer, dels på Solbjergvej og efterfølgende på Bartof Cafe. Ved flere lejligheder er Henning Riis VIP blevet inviteret til forskellige arrangementer, som i det Gamle K.B. Hallen af Britisk Airways.

Igennem årene har han lavet flere hundrede optagelser i Zoologisk Have med den videnskabelig direktør, udstillingschefen, kuratoren og dyrepassere.
Udover stadig en masse kunst- og kultur-udsendelser blev det også nogle politiske optagelser med bl.a. Borgmesteren og politikere

Simon Hansen

Har ansvaret for stedets websider. Laver derudover tv-indslag. Har specielt fokus på kunst og kultur.